ŞCOALA GRIGORE MOISIL NĂVODARI
3, 4, 5 MARTIE 2020, “ZILELE PORŢILOR DESCHISE”

O primăvară întreagă de zâmbete, culoare și bucurie vom găzdui în zilele de 3, 4 și 5 martie 2020, la Școala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari. Ne vom deschidem porțile pentru prichideii preșcolari, părinții și bunicii lor. Pe toți îi așteptăm să ne viziteze cu ocazia “Zilelor Porților Deschise 2020”.
Preșcolarii de la grădinițele din oraș sunt invitați, împreună cu doamnele educatoare și părinții, să facă un scurt tur al şcolii. Vor avea ocazia să viziteze sălile de clasă, laboratoarele, sala de sport şi să descopere spațiul deosebit de primitor unde, mai târziu, ca elevi ai școlii, își pot desfășura activitatea.
Evenimentul le oferă părinților prilejul să cunoască oferta educaţională a Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil”, să afle care sunt facilitățile pe care le au la dispoziție elevii, să cunoască echipa de cadre didactice și rezultatele cu care ne mândrim. Musafirii pot participa la activități variate alături de elevii claselor pregătitoare, unde vor fi primiți cu surprize de colegii lor mai mari.
Programul celor 3 zile ale “porților deschise”:
3 martie2020- Grădinița “Veseliei”
4 martie 2020- Grădinița „Lumea Florilor”
5 martie 2020- Grădinițele „Peștișorul de aur” și “Albă ca Zăpada”
Vă mulțumim tuturor pentru participare! E o plăcere să vă avem lângă noi!

Director,
prof. Ligia Mangri

Director adjunct,
prof. Ion Angelica

https://www.facebook.com/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/?epa=SEARCH_BOX

Leave a Comment