ECHIPA ȘCOLII „GRIGORE MOISIL” NĂVODARI,

LOCUL I, faza județeană,

LA RUGBY TAG mixt

7.04.2024

FELICITĂRI SPORTIVILOR ȘI ANTRENORULUI, PROF. CĂTĂLIN BURUIANĂ!
🏈Rugby tag mixt faza județeană.
⛹️Au participat 8 echipe din județ.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=787980006187536&set=pcb.787980166187520

 

ELEVII ȘCOLII GRIGORE MOISIL AU EVOLUAT LA „MEMORIALUL PETRICĂ LUNGU” DE LA NĂVODARI

🏆 Stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit sâmbătă,18 martie 2023, meciurile ediției inaugurale a „Memorialului Petrică Lungu”, competiție destinată tinerilor rugbyști de la U8, U10, U12, U14, U15 și rugby touch.
Organizatorii turneului au fost Primăria Năvodari, CS Năvodari și Asociația Județeană de Rugby Constanța, în parteneriat cu Asociația Municipală de Rugby București.
Meciurile au fost disputate, participând 14 cluburi cu peste 300 de copii, printre care s-au aflat și elevii Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari.
🏆Petrică Lungu a debutat ca rugbyst la echipa Chimia Năvodari, la care a evoluat până în 1974 şi la care a fost apoi, antrenor.
Ca tehnician, a pus accentul pe echipele de copii şi juniori.
A câștigat șase titluri naţionale cu copii de 10-12 ani și a fost primul antrenor din județul Constanţa, care a promovat rugby-ul feminin.
A inițiat și format foarte mulţi rugbyști, care au ajuns în echipele de seniori din prima divizie şi în naţionale: Adrian Lungu, Florică Murariu, Gheorghe Vărzaru, Mihai Dragomir, Marcel Giucăl, Sandu Mihailov, Adrian Achimov, iar în anul 2004, a fost declarat „Cetățean de Onoare” al orașului Năvodari.
Toate formațiile participante au primit cupe, diplome, dulciuri și fructe, iar la festivitatea de premiere, doamna Elena Lungu, soția regretatului antrenor, a primit o diplomă specială din partea organizatorilor.

ȘCOALA GRIGORE MOISIL NĂVODARI,

PREMIUL I LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR

Faza județeană, ciclu primar și gimnazial, a Olimpiadei Naționale a Sportului Scolar s-a desfășurat azi, 9 aprilie 2022 pe stadionul „Mihai Naca” din Năvodari.
Echipa Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari a ocupat locul I la rugby tag mixt și va reprezenta județul la faza zonală. Echipa noastră a înregistrat două victorii și un egal, calificându-se astfel în etapa zonală la Olimpiada Gimnaziilor.
Felicitări elevilor Cojocariu Ioana, Timofei Alexandru, Baicu Andres, Moise Simona, Ursu Ștefan, Untaru Luca, Partea Laurențiu, Șpaiuc Riccardo , Tucă Ștefan, Alexe Cristina , Besnea Andreea, Stoica Gabriela, Bardan Iustina. Suntem mândri de voi!
Ar putea fi o imagine cu stând în picioare
Ar putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane în picioare şi iarbă

 

 

WEEK-END SPORTIV LA NĂVODARI
OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR

În acest week-end s-au desfășurat competițiile de șah și rugby- faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Duminică au avut loc jocurile de rugby pe teren sintetic la Năvodari unde s-au întrecut elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal. Echipa Școalii Gimnaziale „Grigore Moisil” a obținut locul 3 la competițiile de la gimnaziu. Sportivii au fost coordonați de prof. Cătalin Buruiana și prof. Gabriela Pătrănoiu.
Reprezentanții la șah ai Școalii Gimnaziale „Grigore Moisil” au fost elevii clasei a VI-a C Tanasov Luca si Neculae Andra. Le mulțumim tuturor pentru implicare și paticipare! Mulțumim Primăriei Năvodari și Clubului Sportiv de Rugby Năvodari pentru susținere!


 16 MARTIE 2018

Week-end cu sport și mișcare în aer liber

Gimnaziada- rugby tag, Năvodari. Școala Gimnaziala Grigore Moisil a participat cu două echipe coordonate de prof. Cătălin Buruiana. Gimnaziada e o competiție școlară sportiva susținută de Comitetul Olimpic și Sportiv Roman alături de Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și cele zece federații naționale ale sporturilor implicate.

https://www.facebook.com/286200281429203/photos/pb.286200281429203.-2207520000.1552852047./2029125200470027/?type=3&theater


CUPA 1 IUNIE 2018. PRIETENI PRIN SPORT

Cu ocazia Zilei Copilului, catedra de educație fizica și sport a Școlii Gimanziale “Grigore Moisil” Năvodari a organizat și găzduit competiția “Cupa 1 iunie. Prieteni prin sport”. Evenimentul se află la a 2-a editie și face parte din parteneriatul nostru cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta și școlile din Năvodari, Săcele și Cogealac. De ziua lor, cei 60 de elevi participanți la competițiile sportive au jucat fotbal, handbal, rugby tag și au câștigat medalii prețioase.
Clasamentele:
Fotbal
Locul 1 Școala Gimanzială Grigore Moisil, Năvodari
Locul 2 Scoala nr. 1 George Enescu, Navodari
Locul 3 Școala Gimanzială Cogealac
Locul 4 Școala Gimanzială Sacele
Handbal
Locul 1 Școala Gimanzială Sacele
Locul 2 Școala Gimanzială Grigore Moisil, Năvodari
Rugby
Locul 1 Școala Gimanzială Grigore Moisil, Năvodari
Locul 2 Școala Gimanzială Sacele

https://www.facebook.com/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/

https://www.facebook.com/286200281429203/photos/pcb.1641455565903661/1641455325903685/?type=3&theater

 


preloadergmoisil

Locul I la ciclul primar și locul V la ciclul gimnazial pentru sportivii „Cercului de Rugby Tag” al Școlii Grigore Moisil Năvodari, anterenați de prof. Cătălin Buruiană. Felicitări!!!

În zilele de 17 și 18 martie, Inspectoratul Şcolar Județean (ISJ) Constanța a organizat fazele județene ale „Gimnaziadei” şi Olimpiadei Naționale a Sportului Şcolar pentru disciplinele sportive volei, baschet, fotbal, oină şi s-rugby mixt. 
Competițiile se desfăşoară în cadrul grupelor în cinci unități de învățământ (Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu”, Școala Gimnazială Nr. 39 „Nicolae Tonitza”), dar și la Stadionul de Rugby „George Naca” și sala de sport a orașului Năvodari.
La cele 72 de meciuri programate au participat 624 de elevi, 63 de cadre didactice și 25 de membri ai comisiilor județene.

/https://www.facebook.com/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/

preloadergmoisil

ACS Rugby Team Constanţa a organizat sâmbătă, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, „Cupa Toamnei”, etapa a 4-a la mini-rugby, în cadrul proiectului „Rugby, valori pentru viaţă“, finanţat de Consiliul Judeţean Constanţa, la copiii de 7, 10, 12 şi 14 ani. 

14796030_1314949861871010_1191218560_o

Echipele de mini rugby Năvodari cu copiii din școlile: Grigore Moisil (sub atenta indrumare a domului profesor Buruiana Cătălin)și George Enescu au participat la încă o etapa a Cupei Toamnei .Echipa de U 10 locul 3 , echipa de U 12 locul 2 și  echipa de U 14 locul 3. preloadergmoisil

ACS Rugby Team Constanţa a organizat sâmbătă, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, „Cupa Toamnei”, etapa a treia la mini-rugby, în cadrul proiectului „Rugby, valori pentru viaţă“, finanţat de Consiliul Judeţean Constanţa, la copiii de 7, 10, 12 şi 14 ani. 

La această etapă au evoluat peste 250 de copii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani din Constanţa, Mangalia, Medgidia, Castelu, Săcele şi Corbu, Năvodari, Ghindăreşti, Murfatlar, Ovidiu, Cumpăna şi Mihail Kogălniceanu. Din corpul de antrenori ai ACS Rugby Team Constanţa la eveniment au participat: Sorin Trancă – coordonatorul de proiect, Dumitru Barbu – antrenor selecţionată U-10, Cosmin Glodeanu – antrenor selecţionată U-12, Cătălin Buruiană – antrenor zona Năvodari, (profesor de educatie fizica si sport la scoala Grigore Moisil, Navodari), Ştefan Tucă – antrenor zona Săcele şi Corbu, Adrian Ţacu – antrenor zona Ghindăreşti, Cornel Vasile – antrenor, Laurenţiu Diaconu – antrenor zona Mangalia, Florentin Otcuparu – antrenor zona Medgidia.

Cadouri pentru toţi copiii

În cadrul proiectului „Rugby, valori pentru viaţă”, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a preşedintelui ACS Rugby Team, Florian Constantin, a foştilor jucători de rugby Florea Opriş, Cornel Vasile, Romeo Bezuşcu, Sorin Trancă, Dumitru Barbu şi Nicolae Mocanu, ACS Rugby Team Constanţa a oferit încălţăminte sport tuturor micilor rugbyşti din cele şapte zone de dezvoltare. Cu aceeaşi ocazie, copiii din zona Năvodari, Săcele şi Corbu au primit şi noul echipament de joc de rugby, format din tricou, şort, jambieri şi trening. Treninguri au primit şi micii sportivi din zona Ovidiu. La final, toţi copiii au primit diplome de participare, răcoritoare şi dulciuri. O parte din micii rugbyşti au fost însoţiţi la competiţie de părinţi.

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/sport/acs-rugby-team-constanta-si-programul-rugby-valori-pentru-viata-cupa-toamnei-si-a-derulat-o-noua-etapa-galerie-foto-611093.html