TÂRG CARITABIL „ÎMPREUNĂ PENTRU MARCO!”

Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari a decis de comun acord (cadre didactice, reprezentanți ai Consiliului Local și reprezentanți ai părinților)  ca școala noastră să găzduiască evenimentul caritabil ”ÎMPREUMĂ PENTRU MARCO!”, în beneficiul copilului Marco Petre, din Năvodari, bolnav de leucemie acută limfoblastică. Evenimentul va avea loc în curtea școlii, vineri- 24.03.2023, ora 11:30 și va consta în organizarea unui târg de prăjituri, cu sprijinul părinților elevilor nostri. Pentru produsele comercializate ( prăjituri, plăcinte, dulcețuri, zacuscă etc.) nu vor exista prețuri fixe, urmând ca fiecare cumpărător să plătească atât cât dorește. Suma strânsă va fi donată în întregime familiei Petre.

Vă mulțumim pentru participare și generozitate!  Vă așteptăm în număr cât mai mare!❤️❤️❤️

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033vW6JnVceaWs7doHECyomsMbpa5WUeRKzHN9sANrP9cgXFhxW1enw9N9Bg9zmpHel&id=100049266320664

____________________

FORȚA COMUNITĂȚII 🙏🙏

TÂRGUL CARITABIL DE LA ȘCOALA GRIGORE MOISIL, UN SUCCES 👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👨

Transmitem recunoștința noastră profundă tuturor celor care s-au implicat în organizarea și desfășurarea Târgului Caritabil de astăzi.
Suma care s-a strâns este cu mult peste așteptări, ceea ce demonstrează forța incredibilă a comunității.
Banii vor fi virați neîntârziat în contul părinților băiețelului Marco Petre.
Multă sănătate, dragă Marco! Suntem în continuare alături de tine! Iți transmitem cele mai bune gânduri și sentimente! Ne rugăm să depășești cu bine acest impas! ❤️❤️❤️
Părinții, elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil’ Năvodari.

__________________________________________________

SĂ FIM MAI BUNI DE SĂRBATORI

Asociația de părinți a clasei a V-a C a dăruit unei familii nevoiașe cadouri și dulciuri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Leave a Comment