LOC FRUNTAȘ PENTRU ECHIPA DE BASCHET A ȘCOLII „GRIGORE MOISIL” NĂVODARI 🏀🏆🥉⛹️⛹️
Fetele noastre s-au clasat pe locul 3 la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza zonală, baschet feminin. Felicitări fetelor! Felicitări antrenorului, prof. Andrei Șerban!
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane jucând baschet şi persoane jucând volei


CONCURS SPORTIV „IN MEMORIAM CĂTĂLIN AGAFIȚEI”

În zilele de 27 si 28 ianuarie 2023 s-a desfăṣurat prima ediție a Concursului Sportiv „In memoriam Cătălin Agafiței”. Au fost prezenți peste 80 de elevi, alături de profesorii lor coordonatori și părinți.
Concursul a fost organizat de ISJ Constanța în parteneriat cu Ṣcoala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari ṣi Ṣcoala nr. 3 „Ciprian Porumbescu” Constanța.
S-au desfăṣurat meciuri de fotbal, câṣtigătoare fiind echipa Ṣcolii Gimnaziale „Ion Jalea” Constanța.
Echipa ṣcolii noastre, coordonată de prof. Mangri Ligia și prof. George Pavel s-a clasat pe locul V. Felicitări băieților care au dat dovadă de fair play!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=969314048054130&set=pcb.969314408054094

COMPETIȚII DE ȘAH, FOTBAL ȘI VOLEI, decembrie 2023

Activitatea face parte din proiectul ,,Prieteni prin sport”, ediția a VI-a. Competițiile au avut loc la Sala Sporturilor Năvodari, organizate fiind de catedra de educație fizica și sport a Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil”, cu sprijinul Primăriei Năvodari. Au participat 100 de copii din mai multe școli ( Școala „Grigore Moisil”, Școala „George Enescu”, Școala „Tudor Arghezi”, toate din Năvodari și școlile din Corbu).