Trăieşte o viaţă armonioasă! – Școala Gimnazială "Grigore Moisil" – Năvodari

Trăieşte o viaţă armonioasă!

 

ZIUA G- GRIGORE MOISIL

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” Năvodari au bucuria să anunțe derularea cu succes a unui nou proiect educațional, unic în peisajul școlar constănțean, ZIUA G – GRIGORE MOISIL.

În fiecare marți dimineață, elevii din cilul primar sunt întampinați cu “activități educative-surpriză” la care sunt invitați să ia parte. Activitățile sunt gândite în așa fel încât să genereze un mediu școlar cât mai atractiv, sigur și prietenos, să conducă la creșterea performanțelor școlare și reducerea conflictelor din mediul școlar/ comunitate ( Ziua salutului politicos, Ziua prieteniei, Ziua bucuriei colindelor).

Astăzi, 22 ianuarie 2019,  elevii Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” Năvodari au marcat “Ziua gustărilor sănătoase”. Încă de la intrarea în școală au fost întâmpinați cu  salată de fructe și aranjamente din fructe și legume pe care le-au primit în dar. Apoi, în fiecare clasă s-au amenajat mici expoziții și spații potrivite în care copiii au putut consuma  gustări sănătoase și au putut afla informații valoroase despre calitățile nutritive ale fructelor și legumelor.

Suntem încântață că aceste activități au început să facă parte din rutina zilelor de marți și că elevii noștri le așteaptă cu interes în fiecare săptămână, vin cu idei și propuneri  și le promovează în comunitate.

Activitățile sunt coordonate de dir. prof. Mangri Ligia, dir. adj. prof. Ion Angelica și  psihilog Mioara Câlcic, inițiatorul proiectului. Le mulțumim pentru implicare tuturor cadrelor didactice și părinților.

Director,                                                      Director adjunct,

Prof. Ligia Mangri                                      Prof. Ion Angelica

https://www.facebook.com/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/

 

 Trăieşte o viaţă armonioasă!

În săptămâna 21-25 noiembrie 2016, Şcoala gimnazială „Grigore Moisil, Năvodari, a desfăşurat  proiectul „ Trăieşte o viaţă armonioasă!”. Acesta s-a dorit a fi un îndemn la comportament civilizat, la prevenirea şi eliminarea actelor de violenţă, a faptelor de corupţie şi a discriminării în mediul şcolar, precum şi la promovarea interculturalită”ii.

Reprezentanţii Consiliului elevilor au împărţit flyere cu mesaje nonviolente ( „Vorbeşte frumos! „ // „Fii deştept, nu violent!” // „Respectă şi vei fi respectat!” ) pe care copiii le-au purtat în piept toată săptămâna.

De asemenea, în cadrul orelor de abilități practice, elevii de la ciclul primar au desfăşurat activităţi de tip atelier tematic, confecţionând diverse produse artistice. Elevii din ciclul gimnazial au abordat, în cadrul orelor de dirigenţie, subiecte care au respectat tema săptămânii. Aspecte care ţin de moralitate, conduită, modestie, respect reciproc și virtuţi le-au fost explicate copiilor de către profesorii de religie.

La finalul săptămânii, fiecare clasă şi-a desemnat trei reprezentanţi  care au prezentat conţinutul posterelor realizate pentru acest proiect.

Apreciați pagina de Facebook
Facebook Pagelike Widget
© Școala Gimnazială "Grigore Moisil" - Năvodari - 2019 - 2021. Toate drepturile rezervate. Creat de CCA
Temă de CPOThemes