FESTIVITATE DE DESCHIDERE A ANULUI ȘCOLAR LA ȘCOALA ,,GRIGORE MOISIL”

Dragi elevi şi părinți,
Ne face plăcere să vă anunțăm că festivitatea de deschidere a anului școlar 2021-2022, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari, are loc luni, 13 septembrie, ora 11.40.
Accesul în curtea școlii al părinților și elevilor se face numai cu condiția purtării corespunzătoare a măștii, care să acopere nasul și gura.
Și anul acesta este un început „altfel” al școlii. Și pentru că este așa, și noi, profesori, părinți, elevi va trebui să abordăm educația altfel! Mai atent, mai implicat, mai serios și mai conștiincios! Deopotrivă, noi toți! Procesul de învățare trebuie să continue fizic și în siguranță! Aceasta este deviza noastră! Pentru a duce la îndeplinire acest obiectiv, este, mai întâi de toate, necesar să respectăm cu strictețe normele igienico-sanitare și cele comportamentale, pentru o bună desfășurare a programului școlar!
În baza reglementărilor în vigoare, școala a acționat cu toate posibilitățile pe care le are, să creeze un mediu educațional optim pentru desfășurarea programului școlar. Toate spațiile școlare sunt igienizate și proaspăt zugrăvite. Fiți convinși că tot personalul didactic și auxiliar/nedidactic depune eforturi maxime pentru ca educația să continue, pentru ca noi toți să fim în siguranță și să optimizăm resursele pe care le avem. Este momentul să dăm dovadă de înțelepciune, unitate, maturitate și empatie, în această perioadă dificilă! Este extrem de important să îi educăm pe copii să respecte măsurile igienico-sanitare, de distanțare și să nu inducem teama, frustrarea și gândurile negative. De aceea, este important ce/cum le transmiteți și dumneavoastră, ca părinți, starea de bine. ÎMPREUNĂ trebuie să facem eforturi pentru a fi bine. Să fim optimiști și cu simț de răspundere!
Suntem alături de dumneavoastră și copii!
Vă dorim succes în noul an școlar, multă sănătate, încredere și putere!
Cu prețuire, echipa managerială.

––––––––––––––––––––

3,2,1…START!

ÎNCEPE NOUL AN ȘCOLAR!
Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari își deschide luni, 9 septembrie 2019, larg porțile, ca să-i primească pe elevii și profesorii săi. Incepem noul an școlar într-un spațiu primitor, cu săli de clasă și laboratoare proaspăt amenajate: parterul si etajul I sunt complet renovate, mobilierul școlar in cele mai multe săli de clasă este reînnoit, grupurile sanitare, sala de sport și vestiarele elevilor au fost renovate și mărite. Programul AFTER SCHOOL continuă pentru al 10-lea an consecutiv, la fel și celelalte proiecte care ne-au consacrat: ZIUA G, POTECI PRIN SUFLET DE COPIL, RECICLĂM CREATIV.

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi la festivitatea de deschidere a noului an școlar și sperăm să obținem împreună cele mai frumoase rezultate!

Leave a Comment