CUPA 1 IUNIE 2018. PRIETENI PRIN SPORT

Cu ocazia Zilei Copilului, catedra de educație fizica și sport a Școlii Gimanziale “Grigore Moisil” Năvodari a organizat și găzduit competiția “Cupa 1 iunie. Prieteni prin sport”. Evenimentul se află la a 2-a editie și face parte din parteneriatul nostru cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta și școlile din Năvodari, Săcele și Cogealac. De ziua lor, cei 60 de elevi participanți la competițiile sportive au jucat fotbal, handbal, rugby tag și au câștigat medalii prețioase.
Clasamentele:
Fotbal
Locul 1 Școala Gimanzială Grigore Moisil, Năvodari
Locul 2 Scoala nr. 1 George Enescu, Navodari
Locul 3 Școala Gimanzială Cogealac
Locul 4 Școala Gimanzială Sacele
Handbal
Locul 1 Școala Gimanzială Sacele
Locul 2 Școala Gimanzială Grigore Moisil, Năvodari
Rugby
Locul 1 Școala Gimanzială Grigore Moisil, Năvodari
Locul 2 Școala Gimanzială Sacele

https://www.facebook.com/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/

https://www.facebook.com/286200281429203/photos/pcb.1641455565903661/1641455325903685/?type=3&theater

 


preloadergmoisil

„Cupa 1 Iunie”

Stadionul „Flacăra” a găzduit joi, 1 Iunie o interesantă competiție organizată de Primăria Năvodari și Consiliul Local Năvodari pentru sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului.

S-au disputat meciuri de fotbal  și handbal, iar premiile au constat în cupe, medalii și diplome.

În cadrul „Cupei 1 Iunie” au evoluat în competiția fotbalistică, echipe formate din elevi ai claselor V-VIII de la Școala Gimnazială nr. 1 „George Enescu” Năvodari, Școala Gimnazială nr. 2 „Grigore Moisil” Năvodari și Școala Gimnazială nr. 3 „Tudor Arghezi” Năvodari, iar la handbal au concurat formații de la CS Năvodari și CS Laguna.

Toți participanții au fost premiați, nu s-au făcut clasamente și s-au acordat câteva premii speciale.

http://radioconstanta.ro/2017/06/01/la-navodari-copiii-au-fost-premiati-in-cadrul-cupei-1-iunie/

 

preloadergmoisil

Miercuri, 31 mai, Școala Gimnazială nr. 2 ” Grigore Moisil ” Năvodari a organizat „Cupa 1 Iunie”  la fotbal în cadrul etapei pe Cerc Pedagogic, găzduită de Școala Gimnazială nr. 1 „George Enescu” Năvodari.La aceasta competiție au participat selecționate ale școlilor din Năvodari (Școala Gimnazială nr. 2 ” Grigore Moisil ” și Școala Gimnazială nr. 1 „George Enescu”), Săcele, Cogealac, Lumina și Istria.

Primele locuri au fost premiate cu cupe, medalii și diplome. Premiile au fost înmânate de către Inspector Școlar pentru Educație Fizică, Prof. Ciucan Dragoș Octavian.

Menționăm ca echipa școlii noastre s-a clasat pe locul al II-lea.

Felicitări doamnei director, prof. Mangri Ligia-Elena și prof.colaboratori Pătranoiu Xenia, Buruiană Cătălin și Coman Doru pentru buna organizare a competiției.

 

preloadergmoisil

PRIETENI PRIN SPORT

În acest an școlar, Școala Gimnazială Grigore Moisil, prin catedra de educație fizica și sport derulează proiectul educational Prieteni prin sport, în parteneriat cu Școala Gimnazială  A. Ghencea, Săcele și cu Liceul Tehnologic Cogealac. Coordonatorii proiectului, profesorii Buruiana Cătălin, Tucă Stefan, Bică Sorin au selecționat echipe de fotbal si de rugby tag din cele trei instituții și derulează periodic competiții denumite sugestiv ”Cupa Prieteniei”.

În data de 18 noiembrie a avut loc competiția ”Cupa 1 Decembrie”, prima etapa a ”Cupei Prieteniei” care s-a desfășurat în localitatea Cogealac.

Formarea  calităților  morale  şi  voliţionale  ale  elevilor, educarea  perseverenţei, a  stăpânirii  de  sine, a  curajului, reprezintă scopurile urmărite în prezentul proiect si nu în ultimul rând se dorește identificarea elevilor talentați cu aptitudini sportive deosebite și direcționarea acestora către cluburi sportive.

preloadergmoisilCupa Tymbark, desfășurată  la Sala de Sport Năvodari a reunit un număr de 60 de elevi, selecționați din clasele a 3-a și a 4-a, din școala noastră. Evenimentul a fost organizat de prof. Buruiană Cătălin și prof. Pătrănoiu Gabriela. Evenimentul a avut susținerea Primăriei Năvodari prin dl. Adam Florian (inspector activități sportive), care a asigurat arbitrajul competiției și premiile.

Clasamentul:a- III-a C- locul 1, a-IV-a B locul 2 ,a-IV a D locul 3.

Câștigătorii au primit cupe și medalii.

Leave a Comment