NE MÂNDRIM CU REZULTATELE NOASTRE!

 

preloadergmoisil

AN ȘCOLAR 2023-2024

ELEVII ȘCOLII „GRIGORE MOISIL” NĂVODARI, PREMIAȚI LA UN CONCURS INTERNATIONAL PE TEME RELIGIOASE

Astăzi, 31 martie 2024, elevii Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” din Năvodari, care au participat la Concursul Național cu participare internațională „Împreună cu Hristos prin lume în mileniul III”, ediția a VIII-a, au fost premiați în cadrul Bisericii Sfântul Nicolae din Năvodari. Tema ediției este „Cuvântul care vindecă” și este dedicată „Anului omagial și comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”
Concursul a fost organizat de Episcopia Ortodoxă Română a Italiei și Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, Inspectoratul Școlar Judetean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Colegiul Național Pedagogic “ Gheorghe Lazăr” Cluj-Napoca.
Din totalul celor peste 11.000 de elevi participanți din diverse țări ale lumii: România, Italia, Moldova, Noua Zeelandă, Marea Britanie, Germania, Japonia, SUA, Spania, Serbia, Portugalia, Norvegia, Belgia, Austria, Irlanda, Canada, Australia, Danemarca, Ungaria, Rusia, Kenia, de la Școala Gimnazială “Grigore Moisil” s-au remarcat 8 elevi, atât de la clasele primare cât și de la gimnaziu.
Elevii coordonati de Prof. Craiu Corina Laura au obținut premii importante:
Faza județeană:
Hurjei Eduard Alexandru- premiul I ( IV B)
Bretea Daria Victoria- Premiul I ( VI A)
Bretea Ilaria Amedeea- Premiul I (IV B)
Craiu Sophia- Premiul I ( IV B)
Marin Sara Ioana- Premiul special ( V B)
Drugău Luca Ștefan- Premiul special (VI A)
Donici Flavia Anamaria- Premiul special ( VI A)
Viziteu Alexandru Georgian- Premiul special ( V B)
Faza națională:
Hurjei Eduard Alexandru- Mențiune ( IV B)
Bretea Daria Victoria- Mențiune ( VI A)
Bretea Ilaria Amedeea- Mențiune (IV B)
Craiu Sophia- Premiul special ( IV B)
Preoții Bisericii Sfântul Nicolae din Năvodari, Pr. Pătrașcu Adrian și Pr. Bretea Mihai, s-au bucurat de prezența copiilor la Sfânta Liturghie și au permis acestora, să-și rostească rugăciunile cu care au participat la concurs.

 

 

🏆REZULTATE DE EXCEPȚIE PENTRU ELEVII ȘCOLII „GRIGORE MOISIL” LA CONCURSUL NATIONAL NEXTLAB.TECH

🏅 Felicităm participanții noștri la concursul național de robotică pentru copii NEXTLAB.TECH. A fost prima participare la un concurs de robotică și este un succes. Din 65000 de elevi înscriși la nivel național, doar aprox 250 au ajuns în finală, acolo unde Tudorache Ianis Teodor, Bârnat Gabriel Ionuț și Simion Mișa Gabriel au reprezentat școala noastră. Suntem mândri de voi pentru aceasta performanță!!
📢Concursul NEXTLAB.TECH este cel mai avansat concurs de robotică pentru elevi din România. Participând, ei se pregătesc pentru meseriile viitorului și învață să programeze roboți și plăci robotice folosind diverse limbaje de programare.
💻 Finala a avut loc sâmbătă, 9 decembrie 2023, la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică
București.
🇦🇩 Felicitări elevilor și profesorului coordonator, Emil Bârnat!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=937217574597111&set=pcb.937218017930400

 

CUPA 1 DECEMBRIE, LA NĂVODARI

COMPETIȚII DE ȘAH, FOTBAL ȘI VOLEI

Activitatea face parte din proiectul ,,Prieteni prin sport”, ediția a VI-a. Competițiile au avut loc la Sala Sporturilor Năvodari, organizate fiind de catedra de educație fizica și sport a Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil”, cu sprijinul Primăriei Năvodari. Au participat 100 de copii din mai multe școli ( Școala „Grigore Moisil”, Școala „George Enescu”, Școala „Tudor Arghezi”, toate din Năvodari și școlile din Corbu).

 

 

preloadergmoisil

AN ȘCOLAR 2022-2023

LOCUL I LA OINĂ ȘI PARTICIPARE LA FAZA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE OINĂ PENTRU SPORTIVELE DE LA ȘCOALA GRIGORE MOISIL

Astăzi, 5 mai, s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Năvodari, faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Oină Gimnaziu, fete şi băieți. Au participat echipe reprezentative din cele 6 județe ale zonei noastre: Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Vrancea ṣi Galați. Reprezentantă pentru județul Constanța, după ce a câștigat faza județeană, a fost echipa de fete a Școlii Gimnaziale Grigore Moisil Năvodari coordonată de profesorii: Pavel George și Mangri Ligia. Echipa de oină fete a Scolii Gimnaziale „Grigore Moisil” a obținut locul I, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc la Curcani, jud. Călărași pe data de 19 mai 2023. 🏆

ELEVII ȘCOLII GRIGORE MOISIL NĂVODARI,

PREMIAȚI LA CONCURSUL DE IT „SEVERIN BUMBARU „

Suntem mândri de elevii premianți ai Concursului de creativitate în IT „Severin Bumbaru”. Felicitări, dragii noștri! 🏆🏆🏆🧑‍🏫🧑‍🎓
 • La secțiunea Animații Scratch clasa a V-a- echipa Programatorii campioni formată din ANDRONACHE NICOLE ȘTEFANIA si VĂDUVA FLORIAN ANDREI , ambii de la clasa a V-a B au obținut MENTIUNE cu 90 de puncte din 100.
 • La sectiunea Animatii Scratch clasa a VI-a- echipa DUO Coders formata din PREDA SOFIA ANDREEA si ROMANIUC RĂZVAN –ROBERT, ambii din clasa a VI-a C au obținut premiul I cu 98 de puncte din 100.
Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” este organizat de catre Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Galați alaturi de Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” din Galaţi.
Ediția 2023 s-a desfășurat ONLINE în format HACKATHON de 2 zile în perioada 3-5 aprilie 2023 având secțiuni dedicate cu tematică propusă de experți din învățământul preuniversitar și universitar.
Elevii sunt coordonați de prof. Emil Bârnat.

PREMII SPECIALE PENTRU ELEVII ȘCOLII GRIGORE MOISIL NĂVODARI LA

OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ

Două FLORI, crescute frumos în grădina Școlii “Grigore Moisil”! Premii speciale la faza națională, la Olimpiada interdisciplinară “Cultură și spiritualitate românească!” Felicitări elevilor noștri valoroși, Turcu Giulia și Pricop Alberto dar și profesorilor dedicați, Ramona Mândreanu, Cornelia David, Georgiana Preșa, pentru rezultatele binecuvântate!

❤️Ambii elevi au fost coordonați pe partea de religie de prof. Craiu Corina.👏👏👏

CONCURSUL JUDEȚEAN „RECICLĂM CREATIV!”

cuprins în Calendarul Activităților Educative Județene Constanța 2022-2023

(domeniul Ecologie și protecția mediului, poziția 36, Nr. înregistrare ISJ 6870A/10/20.10.2022)– ediţia a VII-a-Secţiunea III: ECO – ŞTIINŢĂ, CULTURĂ ȘI ARTĂ

5 Rezultate ECO-ȘTIINȚĂ 2023 casa a V-a

 

VICTORIOȘII DE LA „GRIGORE MOISIL” ♥️❣️🥇🏆 FELICITĂRI!

Echipa „6D- Victorioșii”, formată din elevii Hangan Irina, Hinoveanu Emma, Vlăsceanu Daria și Mihăilă Andrei, s-a calificat în etapa națională a concursului Euroquiz 2023 – o competiție în care se testează cunoștințele generale, cu întrebări și răspunsuri despre istoria, prezentul și viitorul Uniunii Europene și care are drept scop dezvoltarea abilităților de lucru în echipă precum și conștientizarea valorilor europene.

Copiii au fost îndrumați și coordonați de prof. Uțoi Tatiana, Ivănescu Simona și Iacob Mirela.

OLIMPICII DE NIVEL NAȚIONAL

DE LA ȘCOALA GRIGORE MOISIL NĂVODARI

 

„Deștepți, fabuloşi, fenomenali, fantastici!“, aşa i-au caracterizat colegii lor pe cei doi elevi calificați la ETAPA NAȚIONALĂ a Olimpiadei interdisciplinare „Cultură şi spiritualitate românească” (Limba şi literatura română şi Religie), coordonați pe profesorii Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” din Năvodari, prof. Craiu Corina, prof. Mândreanu Ramona și prof. David Cornelia.
Așadar, elevii Turcu Giulia (clasa a VI-a E) și Pricop Alberto Octavian (clasa a VII-a E) au reuşit, în acest an şcolar, performanţa de a se califica la Olimpiada interdisciplinară „Cultură și spiritualitate românească” – etapa națională – care va avea loc la Alba-Iulia, în perioada 26-30 aprilie 2023. Această olimpiadă reprezintă un concurs de excelenţă care se adresează tinerilor cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite pentru disciplinele limba și literatura română și religie.
Pentru mulți poate, din exterior, olimpiadele școlare nu par a fi importante sau nu mai au vreo relevanță în ziua de azi, însă o astfel de competiție valorifică personalitatea culturală deschisă și flexibilă a elevilor. De asemenea, se adresează copiilor creativi, cu un orizont cultural adecvat vârstei, care pot valorifica elemente de antropologie culturală și care dovedesc abilităţi de documentare, de lectură şi de interpretare a mesajului textului literar cu tematică sacră şi a textului nonliterar despre lume, corelate cu categoria estetică a frumosului, a adevărului şi a binelui.
Olimpiada este organizată de către Ministerul Educației prin inspectoratele școlare județene/ISMB/unitățile școlare subordonate, în parteneriat cu instituții de învățământ superior și de cercetare din țară, cu instituții eclesiale și de cultură. Obiectivul fundamental al acestei competiții este centrat pe promovarea interdisciplinarităţii, prin identificarea arhetipului literaturii de inspiraţie sacră. Concurenţii trebuie să probeze abilităţi de susţinere a unei argumentări personale, bazate pe studiu comparativ şi pe exprimare culturală.
BRAVO, copii deștepți! Sunteți mândria noastră!
SUCCES la etapa națională! Vă ținem pumnii!
Prof. Mândreanu Ramona

ELEVII ȘCOLII „GRIGORE MOISIL” NĂVODARI, PREMIAȚI LA UN CONCURS INTERNATIONAL PE TEME RELIGIOASE

În data de 5 martie 2023, elevii Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” din Năvodari, care au participat la Concursul Național cu participare internațională “Biserica, locaș de închinare”, cu tema “Împreună cu Hristos în lume, în mileniul III- Rugăciunea, aripă spre cer”, ediția a VII-a au fost premiați în cadrul Bisericii Sfântul Nicolae din Năvodari.
Prof. de Religie,  Corina Craiu:” Concursul a fost organizat de Episcopia Ortodoxă Română a Italiei și Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, Inspectoratul Școlar Judetean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Colegiul Național Pedagogic “ Gheorghe Lazăr” Cluj-Napoca.”
Din totalul celor peste 12.000 de elevi participanți din diverse țări ale lumii: România, Italia, Moldova, Noua Zeelandă, Marea Britanie, Germania, Japonia, SUA, Spania, Serbia, Portugalia, Norvegia, Belgia, Austria, Irlanda, Canada, Australia, Danemarca, Ungaria, Rusia, Kenia, de la Școala Gimnazială “Grigore Moisil” s-au remarcat 15 elevi, atât de la clasele primare cât și de la gimnaziu.
Elevii, coordonati de Prof. Craiu Corina Laura, au obținut premii importante:
Hurjei Eduard Alexandru- premiul I ( III B)
Bretea Daria Victoria- Mențiune ( V A)
Bretea Ilaria Amedeea- Mențiune (III B)
Craiu Sophia- Mențiune ( III B)
Marin Sara Ioana- Mențiune ( IV B)
Sandu Anastasia- Mențiune ( IV E)
Drugău Luca Ștefan- Premiul special (V A)
Gradinaru Ianis Ștefan- Premiul special( V A)
Donici Flavia Anamaria- Premiul special ( V A)
Iliescu Daria Mihaela- Premiul special ( IV B)
Dumitrache Ștefan- Premiul special( IV B)
Viziteu Alexandru Georgian- Premiul special ( IV B)
Jelescu Cristina Elena- Premiul special ( VII E)
Cristea Teodora Alina- Premiul special( VII E)
Pricop Alberto Octavian- Premiul special ( VII E)

Prof. de Religie,  Corina Craiu: “Preoții Bisericii Sfântul Nicolae din Năvodari, Pr. Pătrașcu Adrian și Pr. Bretea Mihai, s-au bucurat de prezența copiilor la Sfânta Liturghie și au permis acestora, să-și rostească rugăciunile cu care au participat la concurs.”

Detalii și foto, https://www.facebook.com/profile.php?id=100049266320664

PREMII VALOROASE LA

OLIMPIADA DE CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ

Copiii sunt ființe hărăzite de bunul Dumnezeu să aducă bucurie în suflete și sclipire în priviri. Ei sunt acele miracole înzestrate cu emoții profunde și cu o dorință extraordinară de a demonstra că pot depăși limite. Coordonați de profesorii lor devotați de limba rămână și de religie (BRETEA Mihaela-Luminița, DAVID Cornelia, MÂNDREANU Ramona, ONEA Cătălina, CRAIU Corina Laura, ION Angelica), următorii elevi au obținut rezultate lăudabile:
❣️TURCU GIULIA, 6E- Premiul I
❣️PRICOP ALBERTO, 7E- Premiul I
❣️NASTURAȘ ILINCA ADRIANA, 6C- Premiul al II-lea
❣️DASCĂLU ALEXANDRA, 5C- Premiul al III-lea
❣️AL BAKOUR YASMIN, 6E- Premiul al III-lea
❣️MOISE ALEXANDRA IOANA, 7B- Premiul al III-lea
❣️CULEA DARIA MARIA, 7C- Premiul al III-lea
❣️ARDELEANU CRINA, 7C- Premiul al III-lea
❣️ IFRIM NATALIA, 5A- Premiul al III-lea
❣️BRETEA DARIA-VICTORIA, 5A- Mențiune
❣️ MORARU ANDREEA- 6C- Mențiune
____________________________________________________________________
ELEVII ȘCOLII GRIGORE MOISIL NĂVODARI,
PREMII IMPORTANTE LA OLIMPIADA DE LIMBA ENGLEZĂ 
În urma participării la Olimpiada de Limba Engleză-faza județeană, cei patru elevi ai Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari ne-au adus multă bucurie, obținând rezultate impresionante:
🥇Pleşoianu Thalida-Antonia-8B-95 de puncte-Premiul I-coordonator, prof. Stanciu Diana-Gabriela
🥈Drăghici Daniel-7C-91 de puncte-Premiul II-coordonator, prof Ivănescu Simona
🥉Sasu Octavian-7A-88 de puncte-Premiul III-coordonator, prof. Stoica Elena-Alina
🥉Besnea Andreea-7D-87 de puncte-Premiul III-coordonator, prof Stănescu Melania.
👏Rezultatele sunt cu atât mai valoroase cu cât elevii noștri au concurat cu elevi ai claselor bilingve din școlile din întreg județul Constanța.
FELICITĂRI!
_______________________________________________________________________

CU OCAZIA ZILELOR FRANCOFONIEI, CORUL ȘCOLII „GRIGORE MOISIL” NĂVODARI A OBȚINUT

PREMIUL I

LA ECHOS FRANCOPHONES, EDIȚIA A IV-A

Elevii au fost coordonati de prof. Laura Corina Craiu, prof. Tatiana Uțoi și prof. Silviu Dumitrașcu.
____________________________________________________________________

FESTIVALUL JUDEȚEAN DE COLINDE TRADIȚIONALE

“NAȘTEREA LUI HRISTOS, VESTIM”,

EDIȚIA a VI-a

Corul Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” Navodari, coordonat de prof. Craiu Corina si prof. Dumitrașcu Silviu, a participat la Festivalul Județean de Colinde Tradiționale “Nașterea lui Hristos, vestim”, ediția a VI-a. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța si Arhiepiscopia Tomisului.

preloadergmoisil

AN ȘCOLAR 2018-2019

PREMII PENTRU ELEVII ȘCOLII “GRIGORE MOISIL”LA COMPETIȚIA

“LECTURA FACE COOLTURA”

PREMIUL I:

Surugiu Viviana, clasa a V-a B – secțiunea Valentine’ s Day;
Lupu Flavius clasa aVI-a B, secțiunea Thanksgiving Day ;
Perjoc Luana clasa a VI-a C, secțiunea Halloween.


Felicitări elevilor și cadrelor didactice coordonatoare: prof. Simona Ivănescu, prof. Diana Stanciu, prof. Liliana Turosu.
Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” a găzduit cea de-a cincea ediţie a Proiectului judeţean „Lectura face cooltura”.
Proiectul este implementat printr-un parteneriat între Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman” şi Palatul Copiilor Constanţa şi îşi propune să dezvolte spiritul de echipă şi competiţional, dezinvoltura în exprimare, creativitatea, plăcerea de a citi, sensibilitatea faţă de problematica umană, valorile morale şi civice, să stimuleze potenţialul creator, capacitatea intelectuală, disponibilităţile afective şi abilităţile practice prin asimilarea de cunoştinţe umaniste şi nu numai. Elevii au reuşit să-şi atingă potenţialul creator, capacitatea intelectuală şi abilităţile practice prin organizarea unor scenete, recitarea unor poezii şi interpretarea unor cântece vizând temele date Valentine’s Day, Thanksgiving Day şi Halloween, dar şi prin prezentarea costumelor tradiţionale specifice acestor sărbători.


preloadergmoisil

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GRIGORE MOISIL” NĂVODARI,
PREMII NUMEROASE LA CONCURSUL

“LET’S SPEAK …GRAMMAR”

A noua ediție a Concursului interdisciplinar “Let’s Speak… Grammar!”/ „Să vorbim… Gramatică!”, a fost găzduită, pe 6 aprilie 2019, de Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia. Din cei 20 de elevi care au reprezentat școala nostră în competiție, 10 au obținut premii și mentiuni. Îi felicităm și le mulțumim pentru pasiunea cu care s-au pregătit, lor și cadrelor didactice coordonatoare, prof. Simona Ivănescu, prof. Diana Stanciu, prof. Lucian Bârzan, prof. David Cornelia, prof. Bretea Mihaela.
Premianții sunt:
Clasa a V- a B- Surugiu Viviana, premiul al II-lea
Clasa a V- a D- Felea Călin, premiul al III-lea
Clasa a V-a B- Vlad Andrei, mențiune
Clasa a VI- a A- Bujor Laura, premiul al II-lea
Clasa a VI-a A- Lazăr Amalia premiul al III-lea
Clasa a VII- a D- Dumitrașcu Sara, premiul al III-lea
Clasa a VII-a D- Priemschi Gabriela, mențiune
Clasa a VIII- a B- Rachieru Vlad, premiul al III-lea
Clasa a VIII- a C- Bajenariu Ioana, mentiune
Clasa a VIII-a B- Blendia Darius, mentiune
Concursul figurează în Calendarul Concursurilor Școlare Județene, organizate de ISJ Constanța în anul școlar 2018-2019, Disciplina Limba Engleză, nr. 5172A/19.10.2018, poziția 6.
La etapa județeană a concursului au participat 260 de elevi ai claselor V-VIII, din 20 de școli partenere, care s-au calificat în urma participării la etapa locală, desfășurată în fiecare școală parteneră, în data de 16 martie.
Școlile aflate în competiția ”gramaticală” de limba română și engleză de anul acesta sunt Școala Gimnazială Nr. 24 “Ion Jalea”, Constanta, Școala Gimnazială Nr. 28 “Dan Barbilian” Constanța, Liceul Teoretic Mihail Kogalniceanu, Liceul Teoretic Negru Vodă, Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” Techirghiol, Școala Gimnazială ”Ion Borcea” Agigea, Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari, Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi” Năvodari, Școala Gimnazială ”A. V. Rădulescu” Murfatlar, Școala Gimnazială Nr. 1 Amzacea, Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” Cernavodă, Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie Sud, Liceul Teoretic ”George Călinescu” Constanţa, Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, Liceul Tehnologic Cogealac, Şcoala Gimnazială Corbu, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Pecineaga, Școala Gimnazială Nr. 1 Mangalia, Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII Nr. 3 Mangalia.


preloadergmoisil

Concursul de Geografie Terra

Școala Gimnazială Grigore Moisil Năvodari se mândrește cu rezultate bune și foarte bune la concursuri și olimpiade. De data aceasta avem bucuria să-l felicităm pe elevul Cosmin Ionuț Bălăucă de la clasa a VI- a B, care, coordonat de prof. Oana Ogoreanu, s-a calificat la faza națională a „Concursului de Geografie Terra”, obținând premiul I pe județ cu nota 9,40!

Suntem mândri de tine, Cosmin! Succes la etapa națională!


preloadergmoisil

OLIMPIADA DE BIOLOGIE
REZULTATE FAZA JUDETEANA – 17 MARTIE 2019

 PREMIUL III   – SPIRIDON I. BIANCA ,CLASA a-VII-a , prof. CURPĂN CARMEN DANIELA

  MENȚIUNE DUMITRAȘCU M. SARA, CLASA a-VII-a , prof. CURPĂN CARMEN DANIELA

KOSEOGLU M. MELISA NEFISE, CLASA a-VII-a , prof. CURPĂN CARMEN DANIELA

rezultate_olimpiada_biologie_jud_2019

FELICITĂRI!


preloadergmoisil

OLIMPIADA DE FIZICĂ- an școlar 2018/2019

FAZA JUDEȚEANĂ

*Clasa a VI-a – MENȚIUNE  – elevul BECHERU BOGDAN CRISTIAN –prof. Stoian Cati

*Clasa a VII- a- MENȚIUNE –  elevul BĂLĂU COSMIN OCTAVIAN –prof. Stoian Cati

FAZA LOCALĂ

Au participat :

*20 elevi –clasa a VI-a și s-au calificat pentru faza județeană – 10 elevi

 1. Apostol Marian Gabriel-prof. Panduru Luiza
 2. Borisov Cristina -prof. Stoian Cati
 3. Becheru Bogdan Cristian – prof. Stoian Cati
 4. Băncescu Mario Ștefan – prof. Stoian Cati
 5. Grigore Elena- prof. Stoian Cati
 6. Năsturaș Flavia Maria- prof. Stoian Cati
 7. Bălăucă Cosmin Ionuț -prof. Stoian Cati
 8. Panduru Emma -prof. Stoian  Cati
 9. Cozma Ioana Alexandra -prof. Stoian Cati
 10. Perjol Luana Maria-prof. Panduru  Luiza

*6 elevi – clasa a VII-a- s-au calificat la faza județeană -3 elevi

 1. Spiridon Bianca- prof. Stoian Cati
 2. Bălău Cosmin Octavian- prof. Stoian Cati
 3. Gurgui Miruna Andreea- prof. Stoian Cati

FELICITĂRI!


preloadergmoisil

TALENT ŞI PASIUNE PENTRU LIMBA ENGLEZĂ 
ELEVUL VLAD RACHIERU, PREMIU IMPORTANT LA OLIMPIADA DE LIMBA ENGLEZA

Pasiunea pentru limba engleză a devenit o marcă de succes pentru elevul nostru din clasa a VIII-a B, Vlad Rachieru. A obtinut premiul al II-lea (93 de puncte) la Olimpiada de Limba Engleza, faza județeană. Efortul său și munca în echipă, sub coordonarea prof. Simona Ivănescu, au fost răsplătite de acest rezultat important. Felicitări, Vlad și succes la etapele viitoare! Suntem mândri că ești elevul Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” Năvodari!

FELICITĂRI!

https://www.facebook.com/pg/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/posts/?ref=page_internal

Leave a Comment