Octavian Paler spunea că: „Orice evocare devine în mod fatal o istorie şoptită a momentului în care amintirea începe să vorbească”.

Școala Grigore Moisil” a organizat în data de  14 martie 2018 „Ziua porților deschise” – eveniment dedicat înscrierii preșcolarilor în  clasa pregătitoare. Că acesta a fost bine primit şi că dăruirea, eforturile şi convingerile noastre n-au fost în zadar, ne-o arată aprecierea ce ni s-a arătat şi pe care am primit-o cu nemăsurată bucurie. Această considerație este, de fapt, recunoaşterea unei munci făcute cu dăruire, profesionalism şi responsabilitate, cu o mare investiţie afectivă. Ne-am străduit să oferim o alternativă demnă de luat în calcul pentru părinți, să le dăruim copiilor momente magice de care să se bucure sincer, continuând tradiția evenimentelor de succes ale Școlii Grigore Moisil”. Ne-am bazat pe competența cadrelor didactice, pe dăruirea elevilor instituției noastre și a părinților lor, care ne-au fost aproape. Se cuvine acum să le mulţumim tuturor!

Misiunea noastră nu e deloc simplă, însă ceea ce ne însufleţește e spiritul de echipă. Acum, când unii cred că şcoala nu mai este un far călăuzitor prin viață, când lumea în care trăim dezvoltă şi încurajează valori răsturnate, noi, profesorii, insistăm să plantăm în sufletul elevilor noștri sămânța roditoare a respectului, egalității, solidarității, libertății, sub toate formele ei. Credem cu tărie că şcoala poate și trebuie să fie temelia formării adolescenților.

Ne dorim ca părinții să vadă în noi un prieten, un colaborator, un sprijin, o a doua familie. Trebuie să recunoaștem cu toții beneficiile colaborării școală-familie in educația copiilor. De aceea, în școala noastră, ne bazăm pe sprijinul părinților și desfășuram o multitudine de activități în parteneriat cu aceștia. Una dintre acestea a fost și Ziua Porților Deschise. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost aproape! Respectăm efortul dumneavoastră și apreciem timpul pe care îl dedicați școlii.

 

Vă mulţumim pentru recunoaşterea şi preţuirea acordate.  Munca în acest domeniu este o ucenicie pe viaţă!

Leave a Comment