ŞCOALA GRIGORE MOISIL DIN NĂVODARI
6 MARTIE 2019,

“ZIUA PORŢILOR DESCHISE”

Vă așteptăm cu bucurie să participați la evenimentul ce a devenit o frumoasă tradiție pentru școala noastră. “ZIUA PORŢILOR DESCHISE” le oferă părinţilor prilejul să cunoască oferta educaţională a Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil”, să afle care sunt facilitățile pe care le au la dispoziție elevii, să cunoască echipa de cadre didactice și rezultatele cu care ne mândrim. Musafirii pot participa la activități variate alături de elevii claselor pregătitoare, unde sunt așteptați cu surprize de colegii lor mai mari.

   

https://www.facebook.com/pg/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/posts/?ref=notif


Şcoala Grigore Moisil din Năvodari

      14 martie, “Ziua Porţilor Deschise”

Explozie de culoare, zâmbete și bucurie, astăzi, la Şcoala Gimanzială “Grigore Moisil” Năvodari  care a fost gazda evenimetului “Ziua Portilor Deschise 2018”.

Preşcolarii de la grădiniţele din oraş au fost  invitaţi, împreună cu doamnele educatoare şi părinţii, să facă un scurt tur al şcolii. Au avut  ocazia să viziteze sălile de clasă, laboratoarele, sala de sport şi să descopere  spaţiul deosebit de primitor unde, mai târziu, ca elevi ai şcolii, îşi pot desfăşura activitatea.

Evenimentul, devenit deja tradiție pentru școala noastră, le oferă părinţilor prilejul să cunoască oferta educaţională a Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil”, să afle care sunt facilitățile pe care le au la dispoziție elevii, să cunoască echipa de cadre didactice și rezultatele cu care ne mândrim. Musafirii au putut participa la activități  variate alături de elevii claselor pregătitoare,  unde au fost primiți cu surprize de colegii lor mai mari, să vizioneze o piesă de teatru pusă în scenă de Cercul de Teatru al Școlii Grigore Moisil, să urmărească un spectacol interactiv oferit de grupurile vocale și de dans coordonate de profesorii noștri și, bineînțeles, să interacționeze cu simpaticele mascote care au animat atmosfera.

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

 

Director,                                                                                                      Director adjunct,

prof. Ligia Mangri                                                                                       prof. Ion Angelica

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=py8JDobZ8eg&feature=share

https://www.facebook.com/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/

Leave a Comment