LANSARE DE CARTE LA ȘCOALA GRIGORE MOISIL NĂVODARI

Astăzi, 6 aprilie, Școala Grigore Moisil a organizat o întâlnire cu scriitoarea Gabriela Teca. Momentul a marcat totodata și Ziua internațională a Literaturii pentru copii. Activitatea s-a desfășurat în bibliotecă, printre cărți. Participante au fost cadre didactice de la gradinițele năvodărene precum și de la școlile Grigore Moisil și George Enescu. Invitatele autoarei au fost doamna Georgeta Prodan, Vețeanu Valentina,Tudorița Dănilă-scriitoare, doamnele Radu Victoria și Elena Matei, directoare la Casa de Cultura Pontus Euxinus Năvodari, Gabriela Roșca, director la Biblioteca Orăsenească Năvodari.
Deschiderea evenimentului a fost făcută de prichindeii dnei Teca Gabriela cu o poezie care a facut deliciul audienței. Doamna profesoară Diana Adam, gazda evenimentului, a continuat cu un discurs emoționant.
Scriitoarea Gabriela Teca, foarte dezinvoltă a vorbit despre cum a început să scrie și să publice.
A vorbit despre planurile de viitor și despre cărțile pe care le are în lucru.
Au fost oferite diplome de către Școala Grigore Moisil, prin doamna profesoară Ligia Mangri, directorul școlii, în colaborare cu A.D.E.S. președinte, doamna profesoară Diana Adam.
Întâlnirea a continuat într-o atmosfera relaxantă, distractivă.
Obiectivul întâlnirii a fost atins, acela de a socializa, a schimba păreri și idei, a se îmbogăți cu noi experiențe!
S-au adresat mulțumiri, dintr-o parte și din alta, s-au semnat autografe și s-au făcut promisiuni pentru alte întâlniri cu aceeași temă.

 HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/PHOTO/?FBID=777447773907426&SET=PCB.777449977240539

Leave a Comment