Pe 5 octombrie, în întreaga lume, se sărbătorește Ziua Mondială a Educației. Evenimentul ține să ne reamintească faptul ca o educație de calitate reprezintă cheia unei reușite profesionale.
În acestă zi deosebită, ne amintim cu toţii de cei care ne-au semănat cunoştinţe în minţile noastre fragede, cei care au sădit şi cultivat seminţele cunoaşterii în conştiinţa noastră, cei care au pus o părticică din sufletul lor în noi ca apoi să prindem aripi şi să zburăm departe. Cei care, alături de părinţi cu mila lui Dumnezeu învingînd greutăţile şi vitregiile vremurilor de atunci ne-au învăţat să înţelegem, să iubim frumosul, să avem sete faţă de cunoştinţe, recunoaştere faţă de cei mai mari, să fim cetăţeni demni… să fim oameni în primul rînd.

      Se pare că Dumnezeu a făcut  aceşti oameni ,profesorii și învățătorii să fie un pic altfel iar sufletul lor să fie mare astfel ca să ajungă să dea fiecărui copil cîte o bucăţică, iar aceasta să nu doară ci să bucure inima lor.Fiecare din noi cînd ne aducem aminte de şcoală şi de profesorii noştri ne apucă un fel de nostalgie, ne cuprind emoţii care parcă izvorăsc din sufletul nostru. Este acea bucațică din inima învăţătorilor și profesorilor  noştri care au sădit-o în noi şi care va dăinui pe pămînt şi va fi transmisă mai departe.

La mulţi ani vouă, dragii noştri!

 

Director,

prof.Mangri Elena Ligia

Director adj.,

prof.Ion Angelica

3 Thoughts to “Ziua Mondială a Educației”

 1. Baciu Andreea

  La multi ani dragi invatatori si profesori! Va dorim sa aveti putere in continuare si multa rabdare! La multi ani!

  1. Diana Adam

   Mulțumim pentru urări!Toate cele bune!

 2. Mitu Vasilica

  Mulțumim doamnelor director! La mulți ani și dumneavoastră!

Leave a Comment