http://www.navodarionline.ro/ziua-internationala-marii-negre-fost-sarbatorita-si-la-navodari/

 

Ziua Internațională  a  Mării Negre  a fost sărbătorită  și la Năvodari . Casa de Cultură  „Pontus Euxinus” ,  în parteneriat cu școala  “Grigore Moisil ” și  Clubul Elevilor din sectorul 4  București , a organizat o expoziție de pictură cu tema   Marea Neagră.   Vernisajul a  avut loc la Casa de cultură  de la malul Mării.

Acest vernisaj face parte dintr-un proiect Educțional  Național , ce cuprinde mai multe activități și teme, proiect prin care se dorește punctarea  principalelor evenimente ale anului. La sfârșitul a  acestui proiect   va fi  organizată o expoziție dedicată  zilei copilului.

Câte persoane atâtea stiluri.  Fiecare pictură  este unică,  talentații  elevii ai  școli  “Grigore Moisil”  cât și cei de la Clubul elevilor din București  au avut viziuni diferite în ceea ce privește marea.  Unii au scos în evidență comorile din adâncuri, alții au vorbit  prin picturile lor despre poluarea din Marea Neagră  dar și viziuni mai abstracte.

Picturile din cadrul expoziției  desfășurate în cadrul Proiectului Educațional “Lumina din ochii copiilor” vor fi donate  Școlii generale  “Grigor Moisil” cât și clubului elevilor sector 4 București.

Leave a Comment