,,Vânătoare de ouă de ciocolată la Navodari”

📌Compartimentul Cultură și Biblioteca din cadrul Primăriei orașului Năvodari, vine cu o nouă abordare a Sărbătorilor Pascale care se apropie. Astfel s-a născut ideea cu ,,Vânătoarea de ouă de ciocolată”!
📌Vânătoarea de ouă de ciocolată este un joc frumos pentru copii, ce are loc in natură .
📌Adulții ascund în iarbă ouăle de ciocolată iar copiii pornesc în căutarea lor.
📌Astăzi împreună cu elevii clasei a I a B învățător Diana Adam de la Școala Gimnazială Grigore Moisil am pornit vânătoarea de ouă de ciocolată.
📌Cu ochii plini de nerăbdare și coșuri în mână , copiii au pornit în căutarea ouălor de ciocolată ascunse în tot parcul. La rădăcină copacilor, printre flori sau ascunse în cele mai tainice locuri ale parcului, ouăle de ciocolată își așteaptă descoperirea. Cu fiecare ou găsit se aud strigate de bucurie și zâmbete largi pe fețele copiilor.
📌Le-am citit copiilor si poeziile Iepurașul, Tanta si Costel , Eu sunt galben, eu sunt roșu, eu sunt verde , eu sunt albastru,din cartea ,,Curcubeu” scrisă de autoarea Gabriela Dobre.
📌 Mascota Iepuraș a fost deliciul vânatorii de ouă, având misiunea de a-i face fericiți pe copii și de a juriza concursul de desene pe asfalt cu tematica ,, Un Paște fericit!”.
Copiii au fost încântați de acest nou joc și le- am promis ca ne vom întâlni și la anul!

Leave a Comment