CALIFICATIVUL EXCEPȚIONAL 🎉🏆🥇

📢GRIGORE MOISIL, ECO ȘCOALĂ PENTRU A NOUA OARĂ

🍀Școala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari e onorată să anunțe că i-a fost acordat, pentru a noua oară consecutiv, statutul de ECO-ȘCOALĂ cu calificativul EXCEPȚIONAL și simbolul mondial STEAGUL VERDE, pentru încă doi ani (1.09.2024-1.09.2026).
🌲Confirmarea statutului nostru s-a făcut azi, pe baza evaluării directe. Membrii Centrului Carpato – Danubian de Geoecologie (CCDG) și reprezentanții Fundaţiei de Educaţie pentru Mediul Înconjurător (FEE), organizatorii programului, au fost prezenți în școala noastră pentru a verifica modul în care ne-am atins obiectivele.
🌿Coordonatorii la nivel de școală ai Proiectului Eco-Școala sunt prof. înv. primar Luiza Popescu, prof. Elena Ligia Mangri și prof. Angelica Ion.
🌱De ani de zile, acțiunile școlii noastre în sfera eco sunt multiple și variate. De-a lungul timpului au continuat să rămână așa și chiar să se extindă.
🌳Statutul obținut, dar și interesul sporit al elevilor, părinților și profesorilor noștri pentru păstrarea unui mediu curat, ne obligă să fim în continuare ECO-ȘCOALĂ!
Cu sprijinul elevilor, profesorilor, părinților și partenerilor noștri, demonstrăm în fiecare zi că:
🌲TREBUIE! VREM! PUTEM!
🌳ÎMPREUNĂ SALVĂM NATURA!
🍀TRĂIM VERDE, GÂNDIM VERDE! 🌿ECO-ELEVII ȘI PROFESORII ȘCOLII
📢INFO
„GRIGORE MOISIL” NĂVODARI
• Eco-Schools este un program pentru managementul mediului şi certificarea școlilor care-l implementează, coordonat la nivel internațional de Fundaţia de Educaţie pentru Mediul Înconjurător (FEE). Pe plan mondial, Programul este susținut de Uniunea Europeană, UNESCO şi UNEP (Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu. Un număr de peste 14 000 000 de copii şi tineri, peste 1 180 000 de cadre didactice şi 13 221 de autorități locale dezvoltă acest program în lumea întreagă.
• Școala noastră este înscrisă în Programul Mondial Eco-Şcoala, din anul școlar 2005-2006. Evaluările au loc la fiecare doi ani.
• Premiul pentru implementarea programului în școală este Obținerea Steagului Verde, care asigură titlul de Eco-Școală.
• Am obținut acest titlu în anii 2008, 2010, 2012, 2014, 2016, 2018, 2020, 2022 și 2024 cu calificativul EXCEPȚIONAL și, implicit, cu acordarea Steagului Verde.
• În anul 2016, când s-au împlini 10 ani de când suntem înscriși în program, am fost reevaluați pentru a cincea oară și am obținut PLACHETA ANIVERSARĂ.
• În anul 2017 Școala noastră a obținut premiul al doilea pe țară la Concursul Național „VALORIFICÂND DEȘEURILE, SALVĂM MEDIUL ȘI SĂNĂTATEA NOASTRĂ”, Ediția a XVII-a.
♥️Mulțumim pentru implicare părinților, autorităților locale și tuturor partenerilor!
Director, Coordonatori proiect:
Prof. Ligia Mangri Prof. Popescu Luiza Prof. Ion Angelica
https://sites.google.com/gmoisilnavodari.ro/eco-scoala-grigore-moisil/activit%C4%83%C8%9Bi/an-scolar-2023-2024?authuser=0

 

Leave a Comment