– DONAȚIE PENTRU EDUCAȚIE  –

 

Elevii Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari au sărbătorit într-un mod inedit “ Ziua Internaţională a Educației”(5 octombrie).

Cu bucurie și  entuziasm,  profesorii și  elevii noștri au  marcat  anul acesta momentul aniversar dedicat educației printr-o acțiune comună, demnă de o zi atât de importantă: la nivelul întregii școli am organizat o donație de carte pentru dotarea bibliotecii Școlii Gimanziale Dorobanțu, județul Tulcea, instituție care, în luna august, a ars în întregime. Sesiunea de donație a rămas deschisă până pe 15 octombrie, dată la care școala parteneră a intrat în posesia materialului didactic și cărților dăruite.

Astăzi, 15 octombrie 2018, am avut bucuria să primim vizita reprezentanților școlii tulcene partenere, să ne facem noi prieteni și să simțim, alături de ei, bucuria de a dărui.  Ne-au fost musafiri prof. Dălcăran Ionela, consilierul educativ al Școlii Dorobanțu, alături de câțiva elevi. Suntem entuziasmați că am încheiat un parteneriat potrivit pentru anul centenar în care ne aflăm și pentru o zi atât de specială, cum este cea a educației.

Le mulțumim pentru participare cadrelor didactice și elevilor Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari,  care s-au implicat în această acțiune de DONAȚIE PENTRU EDUCAȚIE și sperăm ca demersul nostru să atragă atenția și altor parteneri care pot ajuta.

 

 

Director,                                                                   Director adjunct,

Prof. Ligia Mangri                                                     Prof. Angelica Ion

 

 

 

https://www.tvlitoral.ro/ai-carte-ai-parte/

Leave a Comment