ȘCOALA GRIGORE MOISIL NĂVODARI, GAZDĂ ȘI ORGANIZATOR PENTRU CONCURSUL JUDEȚEAN „ACROBATICA”, NĂVODARI 2024🏆🥅🤾🏃⛹️

📢Sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Direcţiei pentru Sport a Judeţului (DSJ) Constanţa, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Constanța și în parteneriat cu Compartimentul “Activități Sportive” al Primăriei Năvodari, pe 11 martie 2024 s-a desfăşurat competiţia de gimnastică intitulată „Acrobatica”.
🏆Aflat la a treia ediţie județeană, concursul de gimnastică „Acrobatica” i-a avut ca protagonişti pe elevii claselor P-VIII de la şcolile din Năvodari, Constanţa și Corbu.
⛹️Organizatorul, Școala “Grigore Moisil” Năvodari, a stabilit secțiuni distincte în cadrul cărora au concurat atât fete cât şi băieţi. O secțiune specială a fost dedicată elevilor cu CES.
🤾Coordonatorul activităților sportive din cadrul competiției a fost prof. Ligia Elena Mangri, de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari.
🥇Din Năvodari au participat Şcoala Gimnazială “George Enescu”, Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” şi Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi”. Constanţa a fost reprezentată de Școala Gimanzială 30 și Școala Colibri.
Lor li s-a alăturat Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr ” din Corbu.
🏆Premiile oferite au constat în cupe, diplome și materiale sportive.
🏆Felicitări organizatorilor, antrenorilor și tuturor participanților, dar în special, elevilor școlii noastre care au obținut premii importante!

One Thought to “CONCURSUL JUDEȚEAN „ACROBATICA””

  1. Felicitari pentru initiativa de a organiza un concurs de gimnastica atat de important si spectaculos cum este „Acrobatica”. Este foarte frumos sa vedem cum scolile din Navodari, Constanta si Corbu se unesc pentru a aduce laude si rezultate bune prin intermediul elevilor lor. Ma bucur sa aud ca un eveniment atat de special a fost organizat sub egida Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), Directiei pentru Sport a Judetului (DSJ), Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE) si Impreuna cu Compartimentul “Activitati Sportive” al Primariei Navodari. Sper sa fie si multe alte editii ale concursului „Acrobatica”, unde elevii sa se intalneasca si sa ne reprezinte tara demn in competitii internationale. Domnul Ligia Elena Mangri merita toate felicitarile si respectul pentru eforturile si munca depusa in calitate de coordonator al activitatilor sportive din cadrul competitiilor. De asemenea, felicit si castigatorii si participanti, in special elevii scolii „Grigore Moisil” din Navodari. Bravo tuturor pentru pasiunea si dedicarea voastra pentru sport si sper sa continuati sa obtineti succes in ceea ce va propuneti.

Leave a Comment