Marți ,31 martie 2015, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari a avut loc activitatea „Tărâmuri miraculoase”,activitate desfășurată în cadrul proiectului județean ”Basmul-punte de legătură între popoare”,coordonat de prof.Cornelia David și prof. înv. primar Iulia Heroiu.Proiectul  are ca scop stimularea interesului față de valorile literaturii naționale și universale,față de lectură,dar și dezvolaterea abilităților creatoare.

Activitatea constituie una din cele patru secțiuni ale proiectului,cea cu participare directă,”Parada costumelor”.Elevii au întruchipat personaje din basme,defilând in costume din cele mai inspirate prin fața juriului care i-a răsplătit cu diplome și premii constând în aparate foto,produse de birotică și jucării.

Activitatea  s-a desfășurat în Amfiteatrul școlii și va continua și in săptămâna următoare, la toate cele patru secțiuni- Parada costumelor,Creații literare, Creații artistico-plastice și  IT- participând un număr total de 20 de școli și 600 de elevi.

Leave a Comment