2023-2027, ACREDITARE ERASMUS

PENTRU ȘCOALA „GRIGORE MOISIL NĂVODARI”

🧑‍🎓Școala noastră a intrat în posesia documentului de acreditare ERASMUS+ 2023-2027 chiar în aceste zile în care suntem gazde pentru colegii din Spania, cărora le-am arătat cum funcționează sistemul de învățământ românesc și care sunt pulsurile sale.
🧑‍🏫Suntem mândri de colectivul nostru de cadre didactice și de elevii care au innobilat imaginea școlii românești în timpul activităților desfășurate în perioada 13-17 mai 2024, activități deosebite și cu adevărat demonstrative.
🫂Mulțumim părinților care ne sunt parteneri de nădejde în proiectele pe care le desfășurăm! Împreună suntem o forță care va mișca, în viitorul apropiat, societatea înainte, spre o educație modernă și de calitate superioară, spre o societate mai bună.
♥️ Din experiențele de săptămâna aceasta a reieșit că suntem o școală care poate sta cu fruntea sus alături de orice altă instituție de învățământ din Europa și din lume! Mergem înainte cu convingerea că de noi depind schimbarea și progresul!
prof. Elena Ligia Mangri, director Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari
INFO 13-17 MAI 2024:
In cadrul primului an de acreditare Erasmus în perioada 13- 17 mai 2024 am avut în școala noastră două cadre didactice din Spania, A Coruna in job shadowing. Cei doi dascăli au urmărit cu atenție procesul educativ desfășurat în școala noastră atât la nivelul primar cât și gimnazial și au fost plăcut impresionate de modul de predare, de cât de disciplinați sunt elevii în timpul orelor de curs, de interesul lor pentru informațiile transmise, de modalitățile de lucru- individual- perechi- grupe. Toate lecțiile au avut elemente STEM, CLIL și resurse educaționale deschise.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1044271990558335&set=pcb.1044272157224985

Leave a Comment