preloadergmoisilrevista-sclipiri-25-mai-2016_pentru-tipar

coperta-grigore-moisil1 verso

preloadergmoisilLANSAREA REVISTEI SCLIPIRI

(CU COD ISSN)

 

Astăzi, 17.06.2015, în amfiteatrul Școlii Gimnaziale Grigore Moisil din Năvodari a avut loc lansarea revistei Sclipiri, ce a ajuns la nr. 18, fiind coordonată de doamnele profesoare Muscoi Georgeta, Teleanu Elisabeta și Uțoi Tatiana.

În această revistă au publicat atât elevii, cât și cadrele didactice, fiind apreciată de întreaga echipă a școlii și nu numai.

Pentru a marca momentul, doamna profesoară de limba și literatura română Grăniceru Mirela a invitat câțiva dintre copiii care au publicat articole, poezii și eseuri în paginile acestei reviste.

Creațiile publicate au fost lucrate pe parcursul acestui an școlar în cadrul Cercului numit Cartea-inițierea în universul fantastic al literaturii, condus de către doamna profesoară Grăniceru Mirela.

Astfel, debutul prezentării a fost punctat de elevele Mocanu Iuliana și Munteanu Marina de la clasa a VIII-a D, care au citit atât un eseu cât și poezii cu tematică diversă. Mai apoi, eleva Hirizescu Mădălina de la clasa a VI-a A și eleva Rățoi Eliza de la clasa a V-a C au impresionat ascultătorii prin intermediul poeziilor minunate pe care le-au recitat.

Nu în ultimul rând, trebuie să le menționez pe elevele Pasat Ana-Maria și Tudosie Liliana de la clasa a VII-a A care s-au implicat foarte mult deoarece au publicat mai multe articole, unele dintre ele primind diverse premii la concursurile județene.

Elevii, părinții și profesorii au receptat în mod pozitiv mesajul transmis de către aceste eleve și sunt mulțumiți de faptul că literatura stârnește gânduri bune și cuvinte nobile.

Prof. Grăniceru Mirela

 

 

 

 

 

REVISTA INTREAGA final

Leave a Comment