actsporbanner

 

 

 

actextarhbanner

ÎN AȘTEPTAREA LUI MOȘ CRĂCIUN

Elevii Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari au dat startul activităților dedicate sărbătorii Crăciunului.
Cum îl întâmpinăm pe Moșul?
🌲❤️ Am împodobit curtea școlii cu decorațiuni lucrate manual de elevii și profesorii noștri. Sigur….părinții s-au implicat, și le mulțumim, ca de fiecare dată, că ne sunt alaturi!
🎀 🧑‍🎄 Organizăm Concursul ,,Grigore Moisil colindă”. Este un concurs de datini și obiceiuri specifice perioadei de Crăciun la care participă elevii de gimnaziu. Fiecare clasă își ornează sala și susține în fața unui juriu momente artistice. Criteriile de jurizare sunt:
🌟 designul clasei (ornarea)
🌟 calitatea actului artistic
🌟 originalitatea
🧑‍🎄🎉 În data de 21 decembrie, ora 11.00 vom colinda prin centrul orașului Năvodari. Cei peste 1000 de elevi ai școlii noastre, costumați festiv, vor participa la un marș record al colindelor. Vă invităm cu drag să ne fiți alături …
🌲🎀Am împodobit cel mai frumos brad de Crăciun cu ornamente eco, care mai de care mai inedite și inspirate, cu care participăm la concursul lansat de Primăria Năvodari. Am muncit mult, ne-am străduit să fim originali, să reciclăm becuri, carton, PET-uri, capace de plastic/plută cărora să le oferim o nouă viață și strălucire. In loc să poluăm planeta, am ales să transformăm deșeurile în globuri, coronițe și podoabe de Crăciun. Dar ca să câștigăm concursul, avem nevoie de votul dumneavoastră… așa că vă încurajăm să ne susțineți, dacă apreciați efortul depus de copiii noștri talentați!!!! Orice vot contează!